Vacanţele în Dubai, căutate de românii chibzuiţi: “E o alternativă ieftină la Poiana Braşov”

Din cauza crizei, tot mai mulţi români s-au mulţumit iarna aceasta cu un sejur în Dubai, anunţă agenţiile de turism, acesta fiind promovat ca o alternativă ieftină la Poiana Braşov sau staţiunile de pe valea Prahovei. Printre turiştii care au renunţat la Poiană pentru panorama din Burj al-Arab s-au numărat chiar şi vedetele, acestea susţinând că “un pic de economie nu strică”.

“Vin vremuri grele”, spune Decebal Popescu, personaj monden din sectorul 4 al Capitalei, “aşa că am convenit cu familia să facem un sacrificiu anul acesta: în loc să petrecem un weekend la munte, la pensiune, ne-am limitat la două săptămâni în Dubai, la un hotel de şase stele. Până la urmă n-a fost aşa rău, chiar dacă ne-am mulţumit cu caviar şi foie gras în loc de mâncarea tradiţională românească pe care o iubim atât de mult: şniţel, şaorma, pizza.”

“Când mergeam la Poiana Braşov, cel mai mult îmi plăcea drumul”, completează soţia lui Popescu. “Până în Dubai am făcut doar şase ore, cam cât până la Ploieşti. L-am rugat pe şoferul limuzinei care ne aştepta la aeroport să conducă foarte încet, măcar să ne amintim de locurile noastre preferate din ambuteiajul de pe DN1.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
15 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult