Vadim îl antrenează pe Huidu ca să-l jignească mai dur pe Mircea Badea

După ce Mircea Badea l-a atacat şi i-a spus “Bă, puţi a prost pentru că eşti prost”, Şerban Huidu a replicat cu o jignire foarte slabă: “Badea e doar un trăncănitor de soi. Şi un laş de performanţă”. Sătul să fie sub Badea la calitatea jignirilor, cârcotaşul a apelat la un profesionist: Corneliu Vadim Tudor.

“Când mă apuc de înjurat, n-am mamă, n-am tată. În afara tiradelor de jigniri pot fi prieten cu oricine, însă când ne înjurăm suntem adversari”, şi-a descris Vadim profesionalismul.

Începând de mâine, în fiecare zi, preţ de câteva ore, Huidu îşi va petrece timpul alături de noul său antrenor, ca să înveţe să folosească jignirile dure. “Dacă te scoală cineva din somn la 2 noaptea, tu trebuie să-l poţi jigni fără să stai pe gânduri. Acesta e nivelul la care trebuie să ajungă Şerban”, a spus tribunul.

Atât Vadim, cât şi Huidu au refuzat deocamdată să ofere detalii despre jignirile la adresa lui Mircea Badea pe care le exersează. “Când voi termina pregătirile cu el, Şerban va fi în stare să jignească mai bine şi mai mult decât tot toţi oamenii din trustul lui Voiculescu la un loc”, e însă promisiunea fermă a lui Vadim.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 septembrie 2011 14:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult