Veste devastatoare primită de Corneliu Vadim Tudor, după ce acesta și-a efectuat setul de analize obligatorii la reședința sa din aripa de psihiatrie a Spitalului "Alexandru Obregia". Medicii i-au confirmat tribunului că printre personalitățile sale s-a strecurat și un evreu homosexual.vadim_balaceanca.jpg

"Ne-a fost teamă de reacția domnului Vadim, așa că am repetat analizele de trei ori. Din păcate, același rezultat", spune Decebal Popescu, șef de secție.

"Înainte să-i dăm vestea, l-am îmbrăcat în două cămăși de forță, pantaloni de forță și șosete de forță, tot ce am avut la dispoziție. Așa cum era de așteptat, a reacționat violent, a rupt tot ce avea pe el, s-a dat cu capul de pereți, a țipat, a scuipat, a înjurat. S-a comportat aproape la fel de grav ca la aparițiile sale televizate", a mai adăugat Decebal Popescu.

Corneliu Vadim Tudor vrea să scape urgent de problemă. "Nu știu cum a stat jidanul ăsta mafiot ascuns în mine atâta timp, fără să-mi dau seama. Trebuie să trec urgent la fapte. Noroc că printre personalitățile mele este și un stadion, îl voi executa acolo. Va fi umilit în fața a zeci de mii de alte personalități, așa cum merită nenorocitul", a declarat Vadim, discursul său virulent fiind întrerupt de spumele de la gură.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Thursday, 15.01.2015 16:04 Monden

National Cinematografic