Veste devastatoare primită de Corneliu Vadim Tudor, după ce acesta și-a efectuat setul de analize obligatorii la reședința sa din aripa de psihiatrie a Spitalului "Alexandru Obregia". Medicii i-au confirmat tribunului că printre personalitățile sale s-a strecurat și un evreu homosexual.vadim_balaceanca.jpg

"Ne-a fost teamă de reacția domnului Vadim, așa că am repetat analizele de trei ori. Din păcate, același rezultat", spune Decebal Popescu, șef de secție.

"Înainte să-i dăm vestea, l-am îmbrăcat în două cămăși de forță, pantaloni de forță și șosete de forță, tot ce am avut la dispoziție. Așa cum era de așteptat, a reacționat violent, a rupt tot ce avea pe el, s-a dat cu capul de pereți, a țipat, a scuipat, a înjurat. S-a comportat aproape la fel de grav ca la aparițiile sale televizate", a mai adăugat Decebal Popescu.

Corneliu Vadim Tudor vrea să scape urgent de problemă. "Nu știu cum a stat jidanul ăsta mafiot ascuns în mine atâta timp, fără să-mi dau seama. Trebuie să trec urgent la fapte. Noroc că printre personalitățile mele este și un stadion, îl voi executa acolo. Va fi umilit în fața a zeci de mii de alte personalități, așa cum merită nenorocitul", a declarat Vadim, discursul său virulent fiind întrerupt de spumele de la gură.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Thursday, 15.01.2015 16:04 Monden

National Cinematografic