Val de divorțuri, după ce mii de bărbați le-au spus soțiilor în timpul sexului ”Bravo, Simona!”

Săptămână cu ghinion pentru bărbații pe ale căror soții sau prietene nu le cheamă Simona. Parcursul de excepție al Simonei Halep de la US Open-ul din acest an a readus pe buzele românilor deja celebra expresie ”Bravo, Simona!”, numai că uneori contextul în care a fost rostită nu a fost cel mai fericit.

Măiestria lui Halep i-a făcut pe mulți bărbați să spună chiar și în timpul sexului ”Bravo, Simona!” sau ”Hai Simona!”, spre inevitabla iritare a partenerelor, fie ele soții sau prietene. Și oricât de mult s-au străduit bărbații să explice că e vorba de Simona Halep, nu de o amantă, reacția femeilor a fost de fiecare dată  aceeași: ”Porcule, cine e curva aia Simona? Să-ți faci bagajele și să te muți la mă-ta! Acum!”

”Mulțumesc, Simona!”, jubilează un bărbat proaspăt părăsit de soție, cu lacrimi de bucurie în ochi. ”Nu doar că mi-ai oferit o imensă bucurie cu rezultatele tale, dar m-ai și eliberat din jugul nevesti-mii. Și numai datorită ție am putut să îți văd meciurile în oraș, la o bere cu băieții, nu acasă, cu sonorul oprit, ca să n-o deranjez pe ea când doarme. Mulțumesc din suflet!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 septembrie 2015 17:34
Citește mai mult despre: barbat divort femeie Halep relatie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult