Valentine’s Day e ziua din an în care bărbaţii stau cel mai mult peste program la muncă

An de an, pe 14 februarie bărbaţii de pe toată planeta stabilesc recorduri de stat la muncă peste program! În plus, niciodată până în prezent nu s-a întâmplat ca de Valentine’s Day un bărbat să invoce motive personale sau medicale ca să nu vină la muncă sau ca să plece mai devreme acasă.

„Dacă ar fi Valentine’s Day în fiecare zi a anului, productivitatea în cadrul firmei mele ar creşte cu peste 300%”, spune Dorin B., patronul unei forme de software din Bucureşti. „Pe 14 februarie toţi angajaţii mei îmi cer task-uri suplimentare, cu cât mai dificile, cu atât mai bine pentru ei. Chiar dacă e să stea până la 2 noaptea, pleacă de la birou cu zâmbetul pe buze, de zici că tocmai au câştigat la Loto.”

Strategia prin care se asigură că ajung cât mai târziu acasă în ziua de Valentine’s Day diferă de la bărbat la bărbat. Unii întârzie la birou, ca să recupereze după program, alţii nu fac nimic de cu trei zile înainte, pentru ca 14 februarie să îi prindă cu cât mai multe deadline-uri, în timp ce alţii îşi iau un al doilea job în această perioadă a anului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 februarie 2013 02:02

Alte articole

Vezi mai mult