Trafic bară la bară dinspre mare spre București, după apariția zvonului că pe internet au apărut ultimele trei episoade din Game of Thrones. Românii aflați pe litoral efectiv s-au călcat în picioare, disperați să elibereze cât mai repede camerele și să se urce în mașini, ca să ajungă cât mai repede acasă.

Game-of-Thrones-Season-8.png ”L-am auzit pe unu’ urlând «Bă, au apărut pe net episoadele finale din Game of Thrones!», după care efectiv am fost doborât de cei care alergau disperați de pe plajă”, povestește singurul român rămas pe litoral. ”Eu am rămas pentru că sunt din Teleorman și noi nu avem internet, oricum nu pot să-l văd decât la televizor”, spune ghinionistul turist.

Cel mai repede s-a golit Vama Veche unde, cu excepția gunoaielor, turiștii n-au lăsat nimic în urmă. Până și bețivii care zăceau pe plajă sau prin șanturi au fost cărați în spate de prietenii lor mai puțin beți. Din heirupism, mulți au cărat spre București și câteva tomberoane, pe care le-au cofundat cu niște ființe umane.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Saturday, 02.05.2015 06:29 Monden

National Cinematografic