Van Damme, amendat. Asculta manele și dădea cu bormașina în garsoniera din Titan

Cândva un titan, Jean-Claude van Damme a ajuns… în Titan! Acest lucru nu-i încântă pe ceilalţi locatari din blocul de garsoniere de pe bulevardul 1 Decembrie, vizavi de reprezentanţa Fiat, care îl acuză pe fostul star al filmelor de acţiune că ascultă manele toată noaptea şi mai dă şi cu bormaşina ca apucatul, sfidând orele de linişte afişate clar de administrator la avizierul din hol.

Chiar aseară, Poliţia i-a aplicat actorului belgian o amendă de 200 de lei şi două tablete de ciocolată, după ce vecinii au reclamat că din boxele acestuia duduiau Guţă şi Salam la o oră inacceptabilă.

Agentul de proximitate, Marcian Codruţ, spune că van Damme şi cei 7 prieteni cu care petrecea în garsoniera de 22 de metri pătraţi erau în stare avansată de ebrietate după ce consumaseră 5 litri de produs viticol Babanu, pungi întregi de seminţe Djili Soy şi un parizer cu 45% carne. „Mă bucur, totuşi, că l-am văzut pe van Damme şi am autograful lui pe procesul verbal”, adaugă poliţistul.

„O fi van Damme, eu tot îl prind şi-l bat într-o zi. Nenorocitul îşi lasă mereu pe scară şlapii împuţiţi, a înfundat de nu ştiu câte ori ghena cu PET-urile lui de bere şi a scris MUE DINAMO pe tabloul electric”, se plânge un vecin.

Scris de Vasile
22 iulie 2021 18:00
Citește mai mult despre: bormasina manele van damme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult