Van Damme, surclasat! Mircea Badea a făcut şpagatul între cele două buci ale lui Voiculescu

Mircea Badea râde de şpagatul între două tiruri executat de Jean Claude Van Damme. Antenistul l-a umilit pe belgian, executând un şpagat între bucile lui preferate, cele deţinute de Dan Voiculescu. Mai mult, după ce s-a proptit între bucile lui Voiculescu, Mircea Badea a plusat şi a efectuat o aplecare înainte, pentru a-i da patronului său o limbă în cur.

„Tot repetam în gând «şpagat între două tiruri», până mi-a picat fisa: domnul profesor Voiculescu are fix două buci. Şi, din câte ştiu eu, nimeni nu a mai executat vreodată un şpagat între două buci. Am ştiut atunci că e şansa mea să intru în istorie. Van Damme, priveşte şi mori de ciudă!”, a scris pe Facebook Mircea Badea, în dreptul pozei cu şpagatul dintre buci.

„Să nu credeţi însă că a fost uşor”, a completat Dan Voiculescu. „Numai eu ştiu câte ore am petrecut la sală, ca să-mi exersez muşchii fesieri. Ca să execuţi un astfel de şpagat, e nevoie de coordonare perfectă a celor două buci. Le-am depărtat treptat, astfel încât Mircea să nu cadă în cap şi să se rănească. Dacă nu sunteţi profesionişti, nu încercaţi asta acasă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 noiembrie 2013 11:36
Citește mai mult despre: badea buci spagat van damme Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult