Vanghelie: adevărata mea dragoste nu e nici Charlotte, nici Oana, ci limba română!

Marian Vanghelie şochează din nou! După ce recent a făcut publică relaţia sa cu Oana Mizil, primarul sectorului 5 spune acum că de fapt nici aceasta nu e marea lui iubire. Vanghelie a recunoscut că a avut şi are în continuare în viaţa asta o singură dragoste cu adevărat fierbinte: limba română.

Primarul recunoaşte că această pasiune a început încă de când era în şcoala generală, adică acum aproape un deceniu. De fiecare dată când rostea ceva în limba română parcă îl lua cu ameţeală, simţea cum i se lipeşte limba de cerul gurii şi nu-şi mai găsea cuvintele. „Erea clar dragoste”, spune Vanghelie. „Recunosc că şi acum aş renunţa imediat la Charlotte şi la Oana dacă aş găsi undeva o carte care să-mi spună mai multe despre limba română”.

Deşi edilul de la 5 recunoaşte că e vorba de o iubire neîmpărtăşită, limba română părând să îl ignore complet, el nu a pierdut niciodată speranţa. „Ştiu că sună cam poetic, dar aş vrea să o simt măcar odată pe buzele mele”, a încheiat, cu lacrimi în ochi, Vanghelie.

Scris de TNR
20 ianuarie 2012 08:01

Alte articole

Vezi mai mult