Vanghelie provoacă oroare, organizând un Vanghelentine’s Day cu „mici îndrăgostiţi” şi bere

Primarul Sectorului 5 a reuşit să oripileze din nou opinia publică, organizând un Vanghelentine’s Day, programat pentru 14 Februarie, ziua îndrăgostiţilor.

„Deci, Vanghelentine’s Day este ca un fel de Vanghelionul Îndrăgostiţilor, cu mici îndrăgostiţi la grătar, care este dovada iubirii, bere, muzică, manele, să se iubească lumea, atât din sectorul nostru, cât şi din alte sectoare ale societăţii”, a prezentat Vanghelie evenimentul.

Bucureştenii normali la cap nu privesc însă cu ochi buni evenimentul, declarând că oricum era îngrozitor să asişti la toate băloşirile siropoase de Valentine’s Day.

„Nu există combinaţie mai greţoasă. Probabil voi vomita două zile dacă voi vedea la TV imagini de la Vanghelentine’s Day”, spune hipsterul Jon Ivaşcu. Acesta susţine că adevărata sărbătoare e Dragobetele şi că o va petrece ca de obicei într-un loc exotic: „Anul ăsta s-ar putea să plec în Bahai”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
11 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult