Vanghelie şi EBA vor organiza o gafă în scopuri caritabile

Într-un gest fără precedent, primarul sectorului 5 şi fiica preşedintelui au lăsat deoparte divergenţele politice dintre ei pentru a veni în ajutorul copiilor. Marian Vanghelie şi Elena Băsescu şi-au unit eforturile pentru a organiza o gafă de binefacere pentru copiii cu probleme de vorbire.

„A fost ideea mea”, spune EBA, „şi mi-am dorit să facem o gafă de proporţii, ca să atragem atenţia oamenilor asupra problemelor acestor copii. Am invitat toţi ambasadorii la Bucureşti, pentru ca această gafă să aibă şi un caracter diplomatic. Domnul Vanghelie mi s-a alăturat imediat şi mi-a spus că dacă e vorba de gafe, mai ales în scopuri caritabile, nimic nu îl poate opri, nici măcar Academia Română.”

Declaraţiile lui Marian Vanghelie au şocat presa: „Până acum nu am recunoscut, dar cred că e momentul să rup tăcerea şi să mărturisesc că şi eu am fost un copil care nu ştia să vorbeşte bine. Eram un caz extrem de grav, profesorii mei nu se aşteptau să mai prind clasa a III-a. Am fost însă extrem de tenace şi am depăşit şi acest obstacol, aşa că în ziua de azi nu ştiu cine îşi mai dă seama că am suferit în copilărie de această problemă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 septembrie 2012 14:09

Alte articole

Vezi mai mult