Vântul puternic a făcut prăpăd în Buzău! În oraș au rămas doar grasele

Vremea nefavorabilă lovește din nou Buzăul, oraș puternic afectat de fenomene meteorologice intense în ultima perioadă, de la ninsoare la ploaie. Vântul puternic a spulberat, efectiv, toate femeile care cântăreau sub 55 de kilograme astfel încât în oraș se mai găsesc doar grase și handbaliste extrem de înalte. 

„A fost o furtună de gradul 7 pe scara Mungiu-Pippidi, ceea ce înseamnă că orice persoană care cântărește sub 0,7 din Mungiu-Pippidi a fost luată pe sus de vânt. Copiii au fost închiși în case din timp, dar femeiele, încăpățânate cum le știm, tot au ieșit la plimbare pe bulevard sau la cumpărturi. În acest moment zeci de mii de femei din Buzău sunt date dispărute”, a declarat Marcel Cristescu, șeful comandamenului de urgență Sibiu. 

Autoritățile recomandă ca pe durata furtunii să vă legați femeia cu un lanț gros de tocul ușii sau să-i dați să mănânce din abundență. Centru de refugiate a fost stabilit în incinta McDonald’s-ului din oraș unde voluntari de la Crucea Roșie au îndopat de urgență pe sinistrați. În oraș s-au stabilit puncte de prim ajutor unde se servesc sarmale, cârnați de Pleșcoi și șaorme. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 iulie 2017 16:42
Citește mai mult despre: Buzau furtuna grase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult