Vaslui, desemnat de revista Esquire cel mai incest friendly oraș din lume

Țara noastră ajunge din nou în topurile internaționale. Revista Esquire a plasat municipiul Vaslui pe primul loc într-un top al orașelor incest friendly.

Conform publicației americane, dacă vrei să trăiești plăceri carnale împreună cu o soră mai mică sau cu fiica concubinei, Vaslui e locul ideal, deoarece nimeni n-o să te judece. Moldovenii au cea mai liberală legislație în privința violului domestic comis de tați alcoolici și faliți asupra fiicelor preșcolare din a doua căsătorie.

Pe locul doi se sitează orășelul austriac Amstetten, unde primăria practic îți dă bani ca să-ți cumperi o pivniță în care să-ți ții captivă fiica timp de decenii. În plus, la primul viol incestuos fiecare cuplu din Amstetten primește suma de 2.000 de euro, deoarece autoritățile locale vor să încurajeze natalitatea.

În top mai apar orașele Amsterdam, New York și Bârlad. Edilii din Huși sper ca anul viitor să fie și ei băgați în seamă de Esquire, deoarece niciun localnic nu s-a plâns până acum că nu poate face sex în locuri publice cu propria soră.

“Noi ne-am asigurat că și incestuoșii au drepturi, deoarece și ei sunt oameni. Că ce iese pe urmă nu prea mai aduce a om, asta e altă problemă,” ne-a declarat primarul urbei, care a precizat că el chiar își iubește copiii, nu face doar sex cu ei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 mai 2011 06:05

Alte articole

Vezi mai mult