Cazul bizar al vasluianului care s-a trezit în Londra fără să ştie cum a ajuns acolo devine tot mai interesant. După ce a fost amprentat, s-a descoperit că numele său este Mihalache şi e ambasadorul României în Marea Britanie. Acesta locuieşte în ambasadă, situată foarte aproape de palatul regal, şi a fost dus acasă cu limuzina legaţiei, împreună cu mai mulţi colegi diplomaţi.vasluian_ambasador_marea_britanie.jpg

Detectivii britanici au descris succint cum a ajuns vasluianul să fie găsit beat şi bătut într-o curte: “După o întâlnire de lucru la o cârciumă, cu omologii lor din Bulgaria şi Rusia, câţiva diplomaţi români conduşi de Mihalache s-au încăierat pe ultima sticlă de vodcă rămasă. Secretarul cu afaceri al ambasadei României la Londra i-a aplicat câteva lovituri cu o coadă de topor din valiza diplomatică, apoi ataşatul cultural Vasile Apriotesei l-a aruncat pe ambasador peste gard”, spune Jack Slasher, şeful Scotland Yard.

Nu e prima oară când vasluianul nostru de la ambasadă e găsit beat mort dormind prin curţile oamenilor. Din păcate, el nu-şi aminteşte nici când a fost numit ambasador şi a pierdut din memorie inclusiv faptul că are un salariu imens şi foarte multe privilegii, urmând să iasă curând la pensie cu un venit nesimţit. Ministerul de Externe al României anunţă că s-a implicat direct în acest caz şi că vasluianul ambasador va primi un spor de amnezie de 30%.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 02.11.2017 14:58 Monden

National Cinematografic