Vasluienii, nemulţumiţi că poştalionul a început să aducă spam

Locuitorii mai multor sate din judeţul Vaslui sunt foarte nemulţumiţi de când poştalionul, singura lor legătură cu lumea exterioară, a început să îi inunde cu mesaje nesolicitate de tip spam. Aceştia solicită ajutorul specialiştilor pentru a instala filtre de spam la răscruci, plângându-se că groapa de gunoi comunală este aproape plină.

„Spamul ăsta mă termină psihic”, a declarat Sandu T., viceprimar. „M-am săturat să mă bată în fiecare zi la cap să-mi măresc penisul cu ultimul model de sfeclă, sau să primesc cataloage peste cataloage de opinci, când ale mele sunt încă bune. Ca să nu mai zic că cineva a folosit adresa mea ca să se aboneze la gravuri cu femei dezbrăcate.”

Mai mult, unii vasluieni au ajuns să cadă pradă escrocheriilor propagate prin mesajele spam. “Într-o zi am primit un răvaş în care scria că am moştenit un milion de galbeni de la un prinţ bogat din Bârlad, dar că trebuie să-i trimit cheia de la poiată. A doua zi m-am trezit că îmi dispăruseră găinile”, a povestit un sătean.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
20 octombrie 2012 15:10

Alte articole

Vezi mai mult