Vasluienii râd de imaginile cu englezi beți de Revelion: ”N-am văzut nici măcar un topor în ele”

Cu o întârziere de câteva zile, imaginile cu englezi beți și căzuți pe străzi în noaptea de revelion au ajuns și la vasluieni. Imaginile au ajuns abia acum pentru că în Vaslui, în continuare, cel mai avansat mod de transmitere a informației este cu poștalionul Și, așa cum era de așteptat, imaginile au generat multă bunădispoziție printre vasluieni.

”Cum naiba să bei tu toată noaptea și să nu pui mâna pe un amărât de topor?! Englezii ăia ori sunt proști, ori sunt sărăntoci”, spune vasluianul Ghiocel Asimionesei, reputat mânuitor de topor pe fondul consumului de alcool. ”Nu înțeleg cum au stăpânit ei mai bine de jumătate din lume atâtea sute de ani. Chiar nu înțeleg cum!”

”Uite, la noi în Vaslui”, a continuat Ghiocel Asimionesei, ” a fost cam paritate între alcool și topor: cam la fiecare sticlă consumată în județ s-a aplicat și o lovitură de topor. Asta fără să le socotim pe alea date pe lângă, că spre dimineață toți eram beți și nu mai nimeream partenerul de pahar cu toporul nici din zece încercări. Dar ne-am păstrat demnitatea și am dat în continuare, chiar dacă nu mai nimeream nimic.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 ianuarie 2016 18:20
Citește mai mult despre: alcool betivi Revelion topor Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult