Vasluienii spun că MasterChef e regizat: „În mod normal, dacă greşeşti o ciorbă, iei un par în cap”

Mai mulţi locuitori ai judeţului Vaslui au reclamat show-ul MasterChef la CNA susţinând că situaţiile prezentate emisiune sunt vădit regizate. “Atâta toleranţă faţă de o tocană greşită nu există în realitate. Dacă a pus prea mult tarhon, îi muţi falca”, a explicat un vasluian în scrisoarea trimisă CNA.

Şi gospodinele din judeţ sunt uimite de blândeţea pe care cei trei juraţi o manifestă faţă de concurenţi. “Ce mi-aş dori şi eu un flăcău ca băiatul ăla chipeş, Florin Dumitrescu, doar să urle la mine când nu iese maioneza sau ciorba. Plus că pare mai nemâncat aşa, dacă dă o palmă o să cred că mă mângâie”, a spus Vera Asimionesei, casnică din Bârlad.

În scrisorile trimise la CNA vasluienii au cerut ca show-ul să conţină un avertisment că este “regizat” sau să fie introduse elemente mai realiste. “De exemplu, dacă a uitat să pună piper, o joci în picioare. Dacă arde friptura, te baţi cu ea şi cu cumnatul până în zori, cu topoare, cuţite sau cu un par smuls din gradenă”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult