Vasluienii spun că Navalnîi nu intra în comă dacă trăgea Noviciokul prin pâine

Experții și-au spus cuvântul! Impresionați de cazul Navalnîi, care era să moară după ce a băut Noviciok, mai mulți vasluieni au avertizat din nou asupra pericolului băturilor care nu sunt trase prin pâine în mod corespunzător.

Vasluienii confirmă că Navalnîi n-ar fi intrat în comă dacă făcea asta: ”Maxim o mahmureală, dar asta e normal, ni se întâmplă și nouă uneori, de la un PET de Mona în sus”, declară vasluienii. ”Când am auzit că Navalnîi l-a băut așa, ni s-o rupt guma de la chiloți. Ce imprudență!”, spun vasluienii.

”Noi credeam că rușii se pricep la băut, dar să faci o greșeală de începător e nepermis! E ca și cum n-ai avea pe cineva să te țină de cap după ce te faci pulbere”, spun vasluienii.

Vasluienii au recunoscut că de ceva vreme cumpără Noviciok de la ruși, pentru că din cauza pandemiei prețul spirtului Mona rămâne în continuare ridicat. Ei povestesc și pericolele la care te expui când consumi băutura rusească: ”Beția cu Noviciok e mai dură decât cea cu spirt. Când bei Mona, mai rupi un gard, mai spargi capul unuia. Când bei Noviciok te sui în tanc și invadezi o țară”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
18 septembrie 2020 15:08
Citește mai mult despre: Noviciok Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult