Vasluienii urăsc dentiștii: ”Niște monștri, te repară și apoi îți interzic să consumi alcool 2 ore”

Un studiu recent a scos la iveală faptul că, după apă și bere fără alcool, cel mai mare dușman al vasluienilor este stomatologul. Deși nu au frică de dentist, pentru că oricum sunt anesteziați de la alcool când merg într-un cabinet stomatologic, vasluienii au o prolemă majoră cu recomandările pe care le primesc după ce li se scoate un dinte sau pune o plombă.

”Stomatologii urăsc oamenii”, este convins vasluianul Ghiocel Asimionesei. ”Cum să-mi zică el mie, după ce îl las să dea cu albinuța în gura mea, că 2 ore nu mai am voie să pun strop de alcool în gură? Că-mi interzice să beau apă sau să mănânc nu mă derajează deloc, dar totul până la alcool! Sunt om, ce dracu’!”

Interdicțiile dentiștilor în privința alcoolului reprezintă dealtfel și motivul pentru care în preajma cabinetelor stomatologice nu prea există baruri. Singurele care există aparțin unor inconștienți, care urmează oricum să ajungă la faliment în maxim trei luni de la inaugurare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult