Devenit peste noapte eroul bucureştenilor, vatmanul care a intrat cu tramvaiul în BMW şi-a asumat nişte riscuri colosale! Potrivit experţilor, în circa 50% din cazuri, cocalarul care merge pe linia de tramvai e chiar primarul Capitalei, post ocupat în momentul de faţă de Gabi Firea.

tramvaibmw.jpg

"De regulă evit să deranjez o maşină care umblă pe şinele de tramvai. Vă daţi seama ce scandal se isca dacă era doamna Firea în BMW-ul ăla? Nu vreau să fac speculaţii nefondate, dar am auzit că e destul de influentă şi are oareşce pile la STB. Nunu, nu e bine să te pui rău cu autorităţile", spune Marcel, vatman.

"Mai nou, maşinile de serviciu ale Primăriei circulă doar sub acoperire. Nu mai au plăcuţele alea de înmatriculare cu PMB, că făcea presa gură. Nici numere de Ilfov, că băteau la ochi", explică Nicu, angajat al municipalităţii. "E un gherţoi pe linia de tramvai? Îl laşi în pace, că n-ai de unde să ştii cât de şef îţi e."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 06.01.2020 14:38 Monden

National Cinematografic