Şi-a dat seama că a gafat! Preşedintele Iohannis a luat act de faptul că românii sunt deranjaţi că s-a aşezat la Masa Tăcerii şi a remediat urgent situaţia, adică s-a ridicat şi s-a dus acasă în a 5-a zi de când se aşezase.plavanul_tacerii.jpg

Experţii în arta lui Brâncuşi spun că Iohannis a căzut în capcana geniului oltean. Multe alte persoane s-au aşezat la Masa Tăcerii, locul fiind preferat de locuitorii din Tg. Jiu care vor să vină la iarbă verde în parc. Masa e folosită anul de zeci de mii de persoane pentru picnicuri, iar mămicile care ies cu copiii prin parc folosesc Masa Tăcerii pentru a le schimba scutecele.

“E normal ca preşedintele unui popor de gherţoi să fie la fel de gherţoi. Se stă bine, comod, e linişte, cum îi place lui. Domnul preşedinte i-a pus şi pe consilieri să ia loc şi să stea acolo, într-o atmosferă de calm, să se gândească la diverse lucruri, de exemplu cum să scape de justiţie pentru dosarul cu casa din Sibiu pe care a luat-o prin fals şi uz de fals”, spune primarul din Tg. Jiu.

În schimb, preşedintele Iohannis spune că s-a ridicat şi a plecat de la Masa Tăcerii într-un gest “firesc”, de normalitate şi îşi cere scuze că a blocat centrul oraşului Tg. Jiu timp de 5 zile cu coloana lui oficială.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 01.11.2016 16:31 Monden

National Cinematografic