Văzând cât plouă, românii au crezut că a început Electric Castle și au fugit la Bonțida

Ploile din acest weekend au creat confuzie printre foarte mulți români. Mii de tineri au fost convinși că singura explicație rezonabilă pentru vremea de afară este că a început Electric Castle, așa că și-au pus rapid pelerina de ploaie în rucsac și s-au îndreptat spre castelul Bánffy din Bonțida.

„Noroc cu ploaia asta, că altfel n-aș fi știut că Electric Castle e în acest weekend“, spune un hipster bucureștean. „Ar fi fost bine să-mi fi dat seama de la prima ploaie, de vineri, că începe Electric Castle, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Măcar nu ratez festivalul complet, ca ignoranții care habar n-au ce semnificație are ploaie torențială.“

Unii fani Electric Castle au fost mult mai bine organizați și au ajuns la castelul Bánffy încă de joi. Ei au urmărit prognoza meteo și au știut din timp că vin ploile și începe festivalul. Există însă și unii sceptici care nu cred în existența unei relații de necesitate între Electric Castle și ploaie. „Festivalul se va ține între 14-17 iulie, indiferent dacă plouă sau nu“ sună teoria controversată pe care aceștia o susțin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 iunie 2022 02:50
Citește mai mult despre: bontida Electric Castle ploaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult