Evenimentul major al ultimelor 24 de ore a fost interviul cu Andreea Esca în care știrista a recunoscut că a făcut Covid, după ce mai toată presa a scris asta în ciuda faptului că ProTV a trimis scrisori amenințătoare redacțiilor să evite subiectul. Dar, întrucât știrea a produs audiență, conducerea postului i-a cerut să facă niște Covid și săptămâna viitoare și poate și mai încolo, că e subiect și merge.

Andreea-Esca a avut covid.jpeg

Totodată, șefii din ProTV au apreciat și discursul prezentatoarei, remarcând în mod deosebit cum a băgat-o pe aia cu „Dumnezeu” și cum „nu mai simțea mirosul de usturoi”. „Habar n-au săracii că banii nu au miros, ce să miroasă Esca?”, a spus o sursă din ProTV.

În baza contractului de publicitate pe care-l are cu hotelul unde s-a dus la party fără mască, Esca va mai apărea și pe canapea la Măruță, unde va mai povesti în lacrimi despre cât a suferit. Măruță a promis că aduce și o icoană și un popă, să fie apropoul la Dumnezeu evident.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 21.07.2020 07:37 Monden

National Cinematografic