Văzând succesul Duduienilor, BOR își schimbă denumirea în Clanul Credincioșilor

Rebranding major la BOR. Invidioși pe succesul pe care îl are modelul de business al clanurilor țigănești, liderii soborului Bisericii Ortodoxe Române Autocefale au decis să se redenumească Clanul Credincioșilor. Prima schimbare majoră e că acum preoții își pot vinde enoriași între ei, exact cum vând interlopii prostituate.

”Nu e doar o schimbare de nume, e și o schimbare de abordare. De azi înainte, cei care nu se duc duminica la biserică și nu donează măcar 50 de lei vor plăti dobândă 20% pe zi. Taxele de sfințire auto se triplează și se vor plăti de două ori pe an, simultan cu taxa de Bobotează. Ce se schimbă major e că dacă nu plătiți vă incendiem bolidul cu tămâie”, declară Patriarhul Daniel..

”Noi eram deja organizați ca un clan. Cel cu valoarea cea mai mare, cu cei mai mulți enoriași ajung în top. Cântăm mai mult decât maneliștii la chefuri țigănești. Avem Merțane mai nesimțite decât orice proxenet care trimite curve la produs în Anglia. Tot ce trebuie să mai facem e să încheiem slujbele cu Amin, să moară familia mea și asta a fost”, a declarat noul lider al Clanului Credincioșilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 august 2020 06:08
Citește mai mult despre: Patriarh

Alte articole

Vezi mai mult