Vecini din întreaga lume jubilează! A apărut bormaşina cu claxon şi pian

Dacă citeşti acest articol la ora 6 dimineaţa, înseamnă că şi vecinul tău a procurat-o deja! Proaspăt lansată în magazinele de bricolaj, bormaşina dotată cu claxon şi pianină mecanică le promite utilizatorilor cu peste 80% mai mult zgomot decât găuritorul tradiţional.

Dezvoltată sub numele de cod “E-ORA 6 FMM”, bormaşina dedicată vecinilor de pretutindeni este un joint venture al celor de la Bosch, Black&Decker şi Steinway. “Atunci când dai o gaură cu ea, aceasta claxonează, tropăie şi cântă o mazurcă de Chopin. Evident, o cântă prost. Va fi un succes comercial!”, a explicat vecinul meu de deasupra, membru în echipa care a proiectat dispozitivul.

Prevăzută pentru mâine dimineaţă, când e somnul mai dulce, versiunea a doua a bormaşinii care face furori printre vecini ar putea avea şi alte funcţii inedite. “Ne gândim să-i adăugăm o gaură cu care vecinul să poată face sex. Evident, bormaşina ar urma să urle ca porcul la tăiere în timp ce hârâie, scârţâie claxonează, tropăie şi exersează la pian. Ce bine îmi pare că locuiesc la casă”, a adăugat unul dintre inventatorii bormaşinii-minune.

Scris de Vasile
13 decembrie 2014 12:12

Alte articole

Vezi mai mult