Vecinii lui Cozmin Gușă au sunat la poliție că face analize politice toată noaptea și nu pot dormi

Nu e ușor să îl ai vecin pe analistul politic Cozmin Gușă. Exasperați de analizele politice făcute de acesta tot timpul oamenii l-au reclamat la poliție spunând că nu pot să doarmă, sperie copii și latră câinii în bloc din cauza lui.

„M-am dus să duc gunoiul la ghenă dar m-a prins pe hol și m-a ținut jumătate de oră de vorbă să-mi explice greșelile de comunicare făcute de echipa premierului Sorin Grindeanu în privința măririi salariilor din bugetul de stat. Un vecin mai nervos i-a dat o pereche de palme dar dl. Gușă i-a spus că tipul ăsta de comportament de periclitează relația cu NATO și UE”, a povestit un co-locatar de-al lui Gușă care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Oamenii spun că analistul vorbește chiar și în orele de liniște din bloc stabilite de lege, reușind să acopere cu analizele sale politice chiar și sunetul de bormașină. „Este inuman ce face, analizele sale pot ajunge la urechile copiilor care nu știu multe și cred că așa trebuie să se comporte un adult”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
6 aprilie 2017 08:04

Alte articole

Vezi mai mult