Vecinii lui Iliescu au chemat Poliţia, că iar a dat chef cu curve și manele

Energia de care dă dovadă Ion Iliescu îi scoate din minți pe vecinii lui din cartierul Primăverii. De fiecare dată când soția lui Nina pleacă de acasă, Ion Iliescu dă niște petreceri monstru, cu curve, manele și droguri din belșug. Depravarea la petrecerile lui Iliescu este atât de mare încât unii plătesc și mii de euro pentru o invitație.

Seara trecută, la ultima petrecere dată, Iliescu a fost chiar mai exuberant și gălăgios decât de obicei: la 12 noaptea a ieșit pe balconul vilei și, înconjurat de șase tipe în bikini,  a urlat cât l-au ținut plămânii refrenul unei manele: ”Sunt rege pă Romania/ Tu încă plătești chiria! /Ili, Ili, Ili, Ili,/ Sunt rege pă România”. Scandalizați, vecinii au chemat poliția, dar degeaba.

Imediat ce-a văzut polițistul la ușa vilei, Ion Iliescu s-a dus glonț spre el și i-a tras un genunchi în zona sensibilă, făcându-l să cadă lat. ”Am dosar de crime împotriva umanității, crezi că-mi pasă de amenda ta, măi animalule? Sunt rege pă Romania/ Tu încă plătești chiria! /Ili, Ili, Ili, Ili,/ Sunt rege pă România”, i-a transmis Iliescu polițistului care se tăvălea de durere la picioarele lui.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
5 martie 2019 18:59
Citește mai mult despre: Iliescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult