Probleme în blocul lui Smiley. Mai mulți locatari au semnat o petiție prin care solicită ca pe toată perioada izolării la domiciliu să fie interzisă interpretarea de cântece. Smiley susține că e o petiție cu dedicație, care îl vizează direct pe el. Vecinii spun însă că dacă era cu dedicație ar fi cerut ceva de la Florin Salam, nu bălăriile lui de clasa pregătitoare.

smiley_cantat_apartament.jpg

”În petiție se spune că să fie interzise melodiile cu versuri tâmpite, pentru copii de 5-8 ani, sau pentru adulți cu inteligența emoțională a unui covor. Deci e clar un atac direct la ceea ce cânt eu”, spune omul Smiley.

Vecinii l-au rugat ca măcar să cânte cu masca pe față, să fie un pic de antifonare, că le-a distrus creierii: ”Și-așa stăm cu ăștia mici în casă. Când se apucă Smiley de cântat ei îl aud și încep și ei să fredoneze și pe urmă mă doare capul toată ziua”, spune un vecin disperat.

”Eu nu am nimic cu Smiley, chiar dacă e un tip foarte urât și lipsit de talent. Omul e un profesionist. Dar chiar mi s-a luat să aud a 174-a oară melodia De unde vii la ora asta. De unde să vin? Ori de la magazin, ori de la alergare, ori de la plimbat câinele”, povestește Mioara Papuc, vecină cu Smiley și semnatară a petiției anti-Smiley.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 03.04.2020 18:46 Monden

National Cinematografic