Cine a spus că toţi vecinii sunt nişte barbari fără maniere? În această după-amiază, vecinul cu bormaşina şi-a cerut OFICIAL scuze faţă de toţi membrii asociaţiei de locatari pentru zgomotul pe care l-a făcut în cursul weekendului.

"Vă implor să mă iertaţi pentru cele două zile de stres fonic pe care vi le-am pricinuit cu această nenorocită de bormaşină", a declarat vecinul cu bormaşina. "A fost o lucrare singulară, care promit că nu se va mai repeta vreodată."

transeaza_mielul_bormasina.jpg
Vecinul cu bormaşina a continuat, ulterior, să explice motivele pentru care a fost absolut necesar să găurească pereţii. "Să ştiţi că mie nu-mi place deloc să dau găuri în pereţi. În niciun caz, nu vreau să rămân în istoria blocului ca 'ăla cu bormaşina'. Eu sunt un simplu meloman. Ador ascult manele noaptea, în timp ce cânt la pian. Mă înţelegeţi, cu siguranţă. Pur şi simplu trebuia să îmi fixez în pereţi aceste boxe de 900 de waţi şi să ancorez pianul de podea, ca să nu îl dărâme copiii. Am opt copii, cu vârste între 2 şi 11 ani, cărora le place la nebunie să tropăie pe manelele mele."

"Dar, repet, promit să nu mai dau în vecii vecilor cu bormaşina", a încheiat vecinul cu bormaşina.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 06.10.2019 15:42 Monden

National Cinematografic