Vecinul de sub Borcea, îngrozit la fiecare inundație, că nu e sigur că aia e apă

Oroare în apartamentul de sub cel al lui Cristi Borcea, unde proprietarul face atacuri de panică de fiecare dată când îl inundă vecinul de sus. Bietul om nu poate fi niciodată sigur că de sus curge apă și spune că e cam des inundație și că de fiecare dată chiar înainte de inundație îl aude pe Borcea respirând mai intens și gemând profund.

”După fiecare inundație îi bat în țeavă și coboară o femeie să mă ajute să curăț, dar săraca nu prea poate, vine crăcănată și cu dureri de spate. Chiar și așa, femeile care coboară de la Cristi Borcea par fericite și fumează o țigară, mega satisfăcute, ca și cum ar avea orgasm la orice inundație”, spune bucureșteanul.

Și când era în pușcărie Borcea se pare că era foarte neatent și uita apa deschisă, că se plângeau pușcăriașii din celula de sub el că i-a inundat. Și atunci, din celula lui Borcea venea chiar judecătoarea care l-a condamnat, cu un teanc de bani în chiloți și cu un mop, să șteargă pe jos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 septembrie 2020 15:09

Alte articole

Vezi mai mult