Vedetă de tabloid poate fi oricine: TNR prezintă viitoarea generaţie de mondenităţi

Gicule, ce maşină ţi-ai tras!
Un împătimit al mijloacelor de transport în comun, Gicu Asaftei şi-a şocat ieri cunoscuţii când a apărut la volanul unui Sanderos nou-nouţ. Bijuteria l-a costat pe Gicu veniturile sale pe următorii 3 ani, însă Gicu spune că maşina merită efortul. „Din prima zi în care am apărut la volanul maşinii, m-am simţit alt om. Vecinii se uită acum la mine cu respect. Ori respectul face mai mult decât orice sumă de bani”, ne-a declarat mândru de achiziţia sa Gicu Asaftei.
Shopping în Piaţa Obor şi complexul Europa

Pentru că meseria de şomer îi oferă foarte mult timp liber, Anton Bucinschi a profitat de acest aspect şi a dat o tură prin tarabele din Obor şi complexul Europa. Anton nu s-a uitat la bani şi a cheltuit aproape 20 de lei. Printre produsele achiziţionate se răgăsesc 2 maieuri albe şi o pereche de chiloţi de damă, toate produse de firmă chinezească. Cei care au detalii despre misterioasa persoană căreia Anton i-a cumpărat chiloţi de damă sunt rugaţi să ne contacteze la redecţie.

Elena, unde te grăbeai atât de tare?
Elena Vasilescu, pensionară din Drumul Taberei, a fost surpinsă de paparazzi noştri în timp ce traversa neregulamentar intersecţia de la Moghiroş. Deşi semaforul arăta roşu pentru pietoni, detaliul ăsta n-a împierdicat-o pe Elena Vasilescu să traverseze intersecţia. Nici măcar claxoanele şoferilor n-au interesat-o pe Elena.

Viorele, ai scăpat de criză!
Criza nu-i afectează negativ pe toţi românii. După o perioadă în care impresarii nu i-au găsit nici un contract, Viorel Duzină a prins un contract de muncă care îi va bagă lunar în buzunar 600 de lei. Contactul este pe perioadă nedeterminată, cu plata de două ori pe lună. Prietenii îi pregătesc un chef monstru, cu mici şi bere la colţul blocului.

Divorţ în familia Ionescu
Zvonurile care dăseau ca iminent un divorţ în familia Ionescu au fost confirmate: Ghiţă şi Viorica au recunoscut oficial că au depus actele de divorţ. Vecinii spun că scandalul era la ordinea zilei între cei doi soţi, motiv pentru care decizia lor nu i-a luat deloc prin surprindere. Este de aşteptat ca divorţul să decurgă fără probleme, mai ales că cei doi viitori ex-soţi nu deţin nici un bun care să facă obiectul partajului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 iunie 2010 10:19
Citește mai mult despre: monden tabloid vedeta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult