Pe lângă refuzul de a-și mai vaccina copiii, Olivia Steer este și o vegană înfocată. Poate chiar prea înfocată, dacă e să ne gândim la ultima remodelare pe care soția lui Andi Moisescu a făcut-o în propria bucătărie.

”Gata, am eliminat tot mobilierul din bucătărie și acum mai am acolo doar o iesle”, a anunțat Olivia Steer. ”E tot ce am nevoie ca să mănânc. Pun ierburile în iesle și ne hrănim de acolo și eu, și soțul meu. Mă simt mult mai aproape de natură de când mănânc din iesle.”

olivia_steer_iesle_bucatarie.jpg De asemenea, Olivia Steer spune că se va apuca și de studiat limbi străine. ”Eu vreau să învăț să mugesc, iar Andi va învăța să necheze, pentru a avea parte de o experiență a mâncatului din iesle mult mai autentică”, a anunțat aceasta.

”Și, dacă totul decurge bine, la anul o să-mi fac și eu un implant de dantură de oaie, ca să pot savura mai bine produsele vegane. Am citit pe internet, pe un site foarte serios, că se pot face astfel de transplanturi. Alții și-au făcut deja așa ceva”, a spus Olivia Steer.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 23.09.2016 09:25 Monden

National Cinematografic