Veganul care a luat gripă porcină, exclus din grupul de Facebook de vegani din care făcea parte

Scandal în vegănime! Un membru al unui cunoscut grup de vegani de pe Facebook a fost exclus definitiv, după ce a fost diagnosticat cu gripă porcină, virus de origine animală. Acesta a fost somat să predea aparatul oficial de făcut tofu la Asociația de Vegani și nu mai are voie să folosească pistele speciale de vegani din oraș.

”Mi-e silă că am împărțit chiftele de soia cu acest monstru! În timp ce noi mâncam piure de sfeclă cu migdale și muguri de pin, el cine știe ce făcea! Probabil mergea prin abatoare și mânca numai sânge și organe. Dacă ne infecta și pe noi? Măcar dacă ar fi gripă porcină bio!”, declară Petronela, membră a grupului de vegani.

Veganul susține că n-are nicio vină și că de fapt ar fi luat gripa porcină de la un lot de quinoa contaminat: ”E adevărat că am mâncat și o ceafă de porc, că orice vegan mai greșește și el. Hai să fim serioși. În fiecare sâmbătă seară e plin de vegani la șaormărie”, spune Marian Coltea, veganul exclus. Acum Marian e fericit că a fost exclus de la vegani și că poate mânca mici fără să se mai uite lumea dubios la el.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 februarie 2016 08:22
Citește mai mult despre: gripa porcina vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult