Verdict CEDO: România, obligată să plătească despăgubiri europenilor care l-au ascultat pe Ouatu

Lovitură grea pentru România! Potrivit celui mai recent verdict al Curţii Europene a Drepturilor Omului, ţara noastră este obligată să-i compenseze material pe europenii care au urmărit aseară concursul Eurovision, în ciuda faptului că statul român şi-a cerut deja scuze pentru “incidentul Ouatu”, angajându-se să nu repete niciodată greşeala istorică.

Potrivit autorităţilor din domeniu, mii de persoane au fost grav afectate de evoluţia lui Cezar Ouatu pe scena de la Malmö, acuzând migrene, vertij, timpane perforate şi nesiguranţă privind propriul sex. “Îl putem compara pe Ouatu cu explozia de la Cernobîl, din 1986”, au declarat experţii, “numai că în loc de radiaţii, interpretul a degaja un nor de penibil care ar putea afecta întreaga Europă timp de mai mulţi ani.”

În ciuda verdictului definitiv al Curţii, anumite cercuri extremiste susţin că Ouatu nu ar fi avut niciodată loc la Eurovision. “Este încă un complot menit să distrugă imaginea ţării noastre. Toată lumea ştie că la Eurovision a fost Cristian Tudor Popescu, care s-a descurcat admirabil”, afirmă un conspiraţionist local.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
19 mai 2013 08:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult