În sfârșit a apărut o metodă științifică de a determina cine se bucură de o sexualitate alternativă. Savanții de la Institutul de Frizerie și Sexualitate au determinat că un bărbat heterosexual nu va plăti niciodată mai mult de 35 de lei pentru un tuns, așa că bărbații care dau mai mult de atât sunt gay.homosexuali_romani2.jpg

”Evident că gaydarul există. Dar nu e nicidecum ceva subliminal sau psihologic Există indicii simple, în văzul tuturor. De exemplu, bărbații gay spun că se duc la bărbier și nu la frizerie, cum spun cei hetero. Și dacă au și trotinetă nu sunt doar gay, probabil sunt și transexuali în fază incipientă”, spune Decebal Popescu, sexolog.

Există unii care vor spune că dau mai mult pentru că se duc să se tundă în locuri de fițe, dar de fapt acei bărbați, evident gay, încearcă să justifice faptul că se duc la un salon să se coafeze și nu la o frizerie să se tundă. Savanții mai spun și că homosexualitatea e cu atât mai rampantă cu cât bărbatul dă mai mult, așa că dacă săptămâna trecută ai dat 90 lei pe un tuns plus barbă poți să-ți iei bilete la Elton John, prietene.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 10.02.2020 23:06 Monden

National Cinematografic