Versiune gay pentru piesa „Doi ochi căprui”, lansată de Cezar Ouatu: „Un ochi căprui”

Ca să rămână în atenţia publicului, Cezar Ouatu a lansat azi un cover gay al piesei cu care s-au lansat minorele, la acea vreme, de la Bambi. Linia melodică a rămas identică, vocea feminină, la fel, s-au ajustat doar versurile: „Iubeam şi eu cândva un ochi căprui/ Plângeam când nu-l vedeam de dorul lui” sau „Nu e băiatul meu cu ochi caprui/ Acesta-l are maro-maroniu” sunt doar câteva exemple.

„Rochie am, epilat sunt, deci alegerea a venit firesc”, a explicat Cezar. „Am avut doar de lucrat puţin la voce, să o mai îngroş puţin, cât să sune apropiat de vocea fetelor de la Bambi. Sunt foarte mulţumit de ce am realizat, sunt absolut sigur că acest cover va fi un hit internaţional. Dacă nu pentru piesă, măcar pentru rochia ridicolă în care voi apărea când voi filma videoclipul piesei.”

Pentru realizarea rochiei Cezar a apelat la serviciile lui Cătălin Botezatu. „Îniţial el mi-a propus să apar în videoclip doar în chiloţii pe care îi realizează, dar după ce am probat de faţă cu el câteva zeci de perechi am căzut amândoi de acord că o rochie în nuanţe roz, cu mult sclipici, este alegerea cea mai bună. Abia aştept să mă vedeţi.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 mai 2013 10:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult