Veste proastă! CEDO îi obligă pe românii care ţin porcii în coteţe insalubre să-i elibereze înainte de Ignat

Mulţi români s-au lins pe bot de jumări şi cârnaţi anul ăsta! Deşi în mod normal animalele nu intră sub jurisdicţia CEDO, judecătorii de la Haga au decis să oblige România să elibereze anticipat toţi porcii care au fost ţinuţi în coteţe improprii.

Astfel, mii de porci care au domiciliat în cocini fără canalizare, lumină naturală, aer condiţionat, telefonie, net sau minimum 20 mp de spaţiu de relaxare sunt deja liberi să zburde pe străzi, deşi mai sunt zile bune până la Ignat.

„N-am avut încotro, a trebuit să-i dau drumul, nu vreau să rămân în istorie ca torţionar de purcei”, spune Mihai F., un gospodar din Mizil care n-a reuşit să tragă internet în cocina porcului în timp util. „O să încerc să-l conving să se întoarcă. Poate dacă-l primesc în casă mai am o şansă să mănânc caltaboş iarna asta. Îl las să doarmă în patul meu, să aleagă canalul când ne uităm la televizor, orice!”

Caută și tu porcul dispărut, pe noua aplicație de pe www.antrefrig.ro, până pe 31.12.2017. Dacă ești bun detectiv, poți câștiga un Iphone 8 sau premii săptămânale de consolare (tricouri cool, baxuri de pate de ficat). În fiecare luni vin misiuni noi pe site, numai bune de rezolvat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 decembrie 2017 10:17
Citește mai mult despre: cocină conditii eliberare porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult