Revoluţie pe piaţa bicicletelor din România! Combinatul de Biciclete şi Trotinete din Lehliu-Gară a lansat un model nou, potrivit stilului de viaţă dinamic al tinerilor creativi şi corporatiştilor preocupaţi de carieră, dar care vor să prevină efectele sedentarismului.

bicicleta_fff_pliabila.jpg

Pe scurt, este vorba despre o bicicletă atât de pliabilă, încât în forma ei finală poţi să ţi-o introduci în anus, singurul loc de unde e garantat că nu o să ţi-o fure nimeni.

"Spre deosebire de bicicletele pliabile tradiţionale, pe care ţi le poţi băga în c*r numai la figurat, bicicleta noastră chiar poate fi depozitată în siguranţă în lăcaşul dindărăt, precum un supozitor cu roţi şi pedale. Acolo e protejată de intemperii şi de privirile curioase ale colegilor. Poţi să urci cu bicicleta la birou şi şeful nici n-o să observe! Poţi să intri cu ea în metrou în orice zi a săptămânii! Nu mai ai nevoie de rastel niciodată, iar hoţii pot să-şi ia gândul de la ea", spune Jim Mache, hipster adjunct la Combinatul de Biciclete.

"Tot ce-ţi trebuie e un tub de vaselină, care se găseşte la orice atelier de biciclete."


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 30.04.2017 15:31 Monden

National Cinematografic