Veşti bune! A apărut o bicicletă pliabilă care se face atât de mică încât poţi să ţi-o bagi în c*r

Revoluţie pe piaţa bicicletelor din România! Combinatul de Biciclete şi Trotinete din Lehliu-Gară a lansat un model nou, potrivit stilului de viaţă dinamic al tinerilor creativi şi corporatiştilor preocupaţi de carieră, dar care vor să prevină efectele sedentarismului.

Pe scurt, este vorba despre o bicicletă atât de pliabilă, încât în forma ei finală poţi să ţi-o introduci în anus, singurul loc de unde e garantat că nu o să ţi-o fure nimeni.

„Spre deosebire de bicicletele pliabile tradiţionale, pe care ţi le poţi băga în c*r numai la figurat, bicicleta noastră chiar poate fi depozitată în siguranţă în lăcaşul dindărăt, precum un supozitor cu roţi şi pedale. Acolo e protejată de intemperii şi de privirile curioase ale colegilor. Poţi să urci cu bicicleta la birou şi şeful nici n-o să observe! Poţi să intri cu ea în metrou în orice zi a săptămânii! Nu mai ai nevoie de rastel niciodată, iar hoţii pot să-şi ia gândul de la ea”, spune Jim Mache, hipster adjunct la Combinatul de Biciclete.

„Tot ce-ţi trebuie e un tub de vaselină, care se găseşte la orice atelier de biciclete.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 aprilie 2017 13:04
Citește mai mult despre: bicicleta pliabil supozitor

Alte articole

Vezi mai mult