Veşti bune! A apărut primul paradis fiscal pentru săraci, pe insula din Lacul Morii

Credeai că doar bogaţii îşi permit să-şi ţină banii în insule exotice? Acum o poţi face şi dacă eşti lipit pământului! Inspiraţi de Barbados, Insulele Cayman sau Tuvalu, câţiva cetăţeni ai sectorului 6 au amenajat primul paradis fiscal destinat săracilor pe insula din Lacul Morii.

“Nu avem încă instituţii financiare, dar vom pescui un bancomat de pe fundul lacului cât de curând. Până atunci, oricine poate veni aici să-şi lase banii ca să nu-i fure statul”, promite Onufrie Rîuleţ, autointitulat dictator al insulei tropicale din largul cartierului Crângaşi. “E uşor să înfiinţezi o companie offshore la noi, iar investitorii pot sta liniştiţi, primim orice sumă, de la 50 de bani în sus!”

“Tranzacţiile se fac rapid şi discret, dacă ai o barcă de cauciuc sau o cameră de tractor şi eşti dispus să traversezi lacul cu ea, ca să nu se ia de tine boschetarul feroce de sub pod”, adaugă primii vizitatori ai paradisului lacustru.

“E urât şi plin de gunoaie, dar hei, e la doi paşi. În Insulele Virgine nu merită să te duci când ai 1000 de lei pe lună.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
6 ianuarie 2016 10:30
Citește mai mult despre: insula lacul morii paradis fiscal săraci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult