Veşti bune, corporatişti! S-a inventat pastila care dă mahmureală, ca să pară că te-ai distrat la petrecerea firmei

În timp ce unii dintre noi se luptă cu mahmureala în fiecare dimineaţă, alţii n-au nici norocul ăsta! Din fericire, cercetătorii români au găsit soluţia şi pentru ei: o pastilă care dă mahmureală, ca să poţi pretinde că te-ai simţit grozav la petrecerea firmei de aseară.

Mai mult decât atât, Mahmurolul e un medicament 100% naturist, spun cei care l-au conceput. Savantul Vladimir Dobre explică: „Capsulele de Mahmurol conţin extracte concentrate de greaţa-ursului, sila-caprei şi voma-iepurelui, culese din zone de pădure complet neatinse de poluare. Astfel, efectul lor este maxim. La nici zece minute de la administrare, te simţi ca Mihai Tudose când vine la Guvern dimineaţa. Mi-e rău numai când mă gândesc!”

„Înainte sufeream foarte mult când îi vedeam pe colegi după o petrecere de Halloween, de Crăciun, de Ziua Şefului sau pur şi simplu de Vinerea-Distractivă-la-Corporaţie. Toţi vorbeau între ei despre cât au băut, cât de mahmuri sunt, cum n-au să mai bea niciodată, chestii de-astea. Mă mai puneau şi să fac toată treaba, ştiind că sunt mai puţin sociabil şi nici nu mă omor după alcool”, spune Robert Mărcuţă, Junior Account Sturmführer la o multinaţională din Băneasa.

„Acum vin şi eu la serviciu trei ore mai târziu, cu ochii injectaţi, faţa tumefiată şi senzaţia că îmi va plesni craniul ca un pepene copt. Nimeni nu-şi dă seama că aseară am plecat la şapte!”

Scris de Vasile
1 noiembrie 2017 10:11
Citește mai mult despre: corporatisti mahmureala petrecere

Alte articole

Vezi mai mult