Veşti bune dacă eşti în coloană la Comarnic. S-ar putea să fie gata metroul până ajungi în Bucureşti

Bucureștenii din Drumul Taberei care au făcut prostia de a pleca din nou la munte au totuși o mângâiere. Vor sta la coadă atât de mult între Predeal și Comarnic, că până se vor întoarce e posibil ca Magistrala 5 de metrou să fie finalizată, chiar dacă vor rata probabil inaugurarea și micii aferenți de peste 2-3 ani.


Unii turiști care sunt și părinți au fost prevăzători și au luat la ei nu doar apă și alimente pentru câțiva ani, ci și manualele copiilor pentru două-trei clase înainte, realizând că vor sta atât de mult blocați pe Valea Prahovei că vor fi nevoiți să facă homeschooling cu ei.

Șoferii cu mașini proaste, care se strică des, precum cele franțuzești și cele italienești, vor fi și mai fericiți! Au toate șansele să rămână blocați și mai mult timp pe DN1 și probabil se vor întoarce pe autostrada Brașov-Comarnic, care va fi construită peste 15-20 de ani.

Ce știm însă cu siguranță e că la întoarcere toți bucureștenii care stau în coloană pe DN1 vor fi așteptați de Ion Iliescu, care nu mai moare dracului odată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iunie 2017 13:06
Citește mai mult despre: Bucuresti Drumul Taberei metrou Valea Prahovei

Alte articole

Vezi mai mult