Ai probleme cu dantura şi te-ai săturat să priveşti cu invidie la confraţii tăi care sparg seminţe toată ziua în faţa blocului? Ia-ţi un PET de bere, fiindcă ai de sărbătorit! Un producător de dulciuri de la est de Feteşti a lansat cu câteva zile în urmă primele seminţe de floarea soarelui care se sug.

seminte_de_supt_nou_revolutionar.jpg
“Realizat cu esenţă de sămânţă bulgărească de cea mai bună calitate, produsul nostru îmbină aroma neaoşă, uşor sărată a seminţei de floarea soarelui cu versatilitatea dropsurilor de tuse. Le poţi suge cu orele, până se topesc, sau le poţi crănţăni într-o clipă - alegerea e a ta!”, a anunţat Onufrie Rîuleţ zis Gingie, românul din spatele revoluţionarei invenţii.

“Momentan oferim seminţele de supt în cinci arome familiare consumatorilor: Nutline, Djili Soy, sămânţă de la ţigani în cornet de ziar, sămânţă de stadion şi, pentru gentlemeni, dovleac. Dar avem în calcul o diversificare a ofertei.”

“Ideea mi-a venit când aveam nişte probleme financiare şi mi-am pierdut toţi dinţii”, a recunoscut producătorul, zâmbind larg.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 02.10.2015 16:57 Monden

National Cinematografic