Veşti bune pentru cocalarii fără dinţi! Au apărut seminţele de floarea soarelui care se sug

Ai probleme cu dantura şi te-ai săturat să priveşti cu invidie la confraţii tăi care sparg seminţe toată ziua în faţa blocului? Ia-ţi un PET de bere, fiindcă ai de sărbătorit! Un producător de dulciuri de la est de Feteşti a lansat cu câteva zile în urmă primele seminţe de floarea soarelui care se sug.

“Realizat cu esenţă de sămânţă bulgărească de cea mai bună calitate, produsul nostru îmbină aroma neaoşă, uşor sărată a seminţei de floarea soarelui cu versatilitatea dropsurilor de tuse. Le poţi suge cu orele, până se topesc, sau le poţi crănţăni într-o clipă – alegerea e a ta!”, a anunţat Onufrie Rîuleţ zis Gingie, românul din spatele revoluţionarei invenţii.

“Momentan oferim seminţele de supt în cinci arome familiare consumatorilor: Nutline, Djili Soy, sămânţă de la ţigani în cornet de ziar, sămânţă de stadion şi, pentru gentlemeni, dovleac. Dar avem în calcul o diversificare a ofertei.”

“Ideea mi-a venit când aveam nişte probleme financiare şi mi-am pierdut toţi dinţii”, a recunoscut producătorul, zâmbind larg.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
2 octombrie 2015 14:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult