Vești bune pentru cretinii care dădeau share la Tony Poptămaș: pagina sa de Google+ încă funcționează

Lovitură dură primită de cretinii români azi dimineață. Pagina de Facebook a lui Tony Poptămaș, o adevărată instituție pe internet, a fost ștearsă de pe cunoscuta rețea de socializare. Cu toate acestea, totul nu este încă pierdut, pagina sa de Google+ fiind în continuare, funcțională.

Citatele de semidoct, pozele cu pisicuțe, fotografiile furate de pe alte site-uri, panseurile de doi lei, toate acestea se pot regăsi, începând din această dimineață, pe Google+. Vestea i-a bucurat chiar și pe cei mai înverșunați utilizatori de Facebook. ”Ce bine că există un loc unde se pot duce cretinii să dea share între ei la toate prostiile. Abia aștept să meargă toți acolo, să se împrietenească să se bage unul pe altul în cercuri până le dă sângele pe nas”, a spus Mark Z, un cunoscut user de pe Facebook.

Din păcate, cu toate că fanii paginii lui Poptămaș sunt cele mai proaste creaturi bipede care au populat vreodată pământul, 10 clase sub găini, nimeni nu e atât de prost cât să stea pe Google+ și să socializeze acolo. Dispersați, aceștia au promis că în cel mai scurt timp vor identifica un alt idiot pe care să-l facă mare pe internet. ”Nu vrem ca domnul Mîndruță să rămână fără invitați, că dup-aia iar o să avem imagini cum se bagă cu invitatul în chiuveta domnului Sârbu de la Mediafax”, a explicat un celebru cretin român.

Scris de Ef
4 iunie 2014 13:06
Citește mai mult despre: Poptamas

Alte articole

Vezi mai mult