Cu toţii ştim că nu trece zi fără ca un elev din România să fie prins fumând în budă. În mod normal, tinerii se pot alege cu nota scăzută la purtare sau chiar cu amendă pentru că au încălcat legea privind fumatul în spaţii închise. Numeroase şcoli şi licee din ţara noastră nu au însă această problemă, deoarece WC-urile lor nu se califică drept spaţiu închis, neavând numărul necesar de pereţi.

fumatwcscoalaaerliber.jpg
"Chiar ieri am dat peste un grup de băieţi care fumau la WC", spune Eleonor Ţică, dirigintele clasei a 9-a de la un liceu din Ialomiţa. "Din păcate nu-i pot pedepsi, deoarece WC-ul nu e în incinta şcolii, ci într-un lan de porumb din apropiere, şi nici măcar nu e o construcţie, ci o groapă în pământ. Mi-am aprins şi eu o ţigară, ce era să fac?"

Deşi n-au fost sancţionaţi pentru fumat la WC, elevii profesorului Ţică sunt supăraţi că nu le-a fost respectată intimitatea şi au cerut mutarea cancelariei din câmpul de porumb în cel de floarea-soarelui de peste drum.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 14.09.2017 15:27 Monden

National Cinematografic