Veşti bune pentru hipsteri! Au apărut măştile chirurgicale cu barbă

Nu doar că românii au o pasiune pentru purtat măşti în cel mai inutil mod cu putinţă – le place să o facă şi cu stil! O casă de modă din Medgidia a lansat recent o gamă întreagă de măşti cu barbă, dedicate tinerilor hip care vor să-şi impresioneze fanii de pe instagram în perioada lockdown-ului general.

„Obişnuitele măşti îţi ascundeau podoaba facială, mai ales când le purtai de unul singur în maşină, în casă sau în aer liber, adică exact când vrei să arăţi bine în selfie-uri”, explică Jean-Pierre Curilă, fashion designer.

„Îmbinând tehnologia perucilor cu a măştilor chirurgicale, am reuşit să creăm masca cu barbă, disponibilă în numeroase lungimi şi culori. Avem, de exemplu, o superbă mască roşcată creaţă, o mască hobo-chic neagră şi unsuroasă, chiar şi una cu păduchi, pentru fanii păduchilor, bineînţeles…”

Curând, producătorul medgidiot a anunţat că ar putea dota măştile bărboase şi cu filtre de particule FFP2 şi FFP3, care chiar s-ar putea să ajute şi împotriva coronavirusului, nu doar să arate fa-a-abulos.

Scris de TNR
28 martie 2020 02:03
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult