Vești bune pentru patrioți. Au apărut dinții din ceramică pictată de Horezu

La fel cum pentru rapperii americani există diverse proceduri medicale prin care pot să-și insereze metale prețioase în dinți sau chiar diamante, și pentru băștinașii români au apărut proceduri de fițe, dacă au bani și au decis să-i cheltuie pe chestiuni de estetică. Un laborator din Vâlcea oferă tratamente dentare cu ceramică pictată de la Horezu, pentru cine vrea ceva special.

„Dacă ești un important cântăreț de muzică populară, sau doar un simplu cocalar care dorește să iasă în evidență și e prea mult concurență în zona de cocalari cu aur sau cei cu Mercedes, avem o soluție pentru tine. De fiecare dată când vei zâmbi oamenii își vor aduce aminte de arta tradițioanlă populară din zona Horezu, prin modelele de pictură pe ceramică oferite de noi”, spune Decebal Popescu, patronul clinicii dentare.

Oamenii care trec la acest tratament vor putea avea, astfel, nu doar dinți mai sănătoși ci un întreg tezaur de patrimoniu cultural. Un om cu astfel de dinți în gură va putea, în plus, cânta mult mai melodios imnul națioanal sau melodii populare din zona etnografică cu pricina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 mai 2022 17:23
Citește mai mult despre: ceramica dinti horezu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult