Veşti bune pentru pensionarii fashion-conscious care s-au săturat să umble înfofoliţi în toiul verii! O nou înfiinţată casă de modă prêt-à-porter din comuna Voluntari promite să revoluţioneze mersul la piaţă cu creaţia sa, paltonul cu mânecă scurtă.

pensionar_palton_scurta.jpg
"Cine a spus că un palton, un trenci sau un parpalac nu pot avea mâneci scurte? Sigur, nu poţi să porţi aşa ceva oriunde - dacă eşti membru într-un club select al pensionarilor n-ai să vrei să-ţi arăţi tatuajele la vreun dineu oficial. Dar pentru o scurtă plimbare cu troleibuzul sau o partidă de şah în parc, o asemenea ţinută e perfectă!", spune Valter Grigore, 82 de ani, director de marketing.

"Ideea mi-a venit când am tăiat mânecile unui palton vechi ca să fac vestuţe pentru cele şase pisici", adaugă Frosa "Coco" Ilie, 76 de ani, designer vestimentar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 20.06.2019 13:06 Monden

National Cinematografic