Veşti bune pentru piţipoancele care apar în tabloide! Noul Photoshop va masca şi prostia

Chiar dacă în poze arată impecabil, fiinţele feminine care populează paginile tabloidelor emană prostie prin tot ceea ce declară. Situaţia se va putea însă schimba odată cu următoarea variantă de Adobe Photoshop, care, pe lângă imperfecţiunile trupului, va corecta şi declaraţiile imbecile ale piţipoancelor din tabloide.

„În loc să tacă, majoritatea preferă să spună în continuare tâmpenii, în mare parte pentru că nu au inteligenţa necesară ca să realizeze cât sunt de proaste. Asta fiind situaţia, integrarea în Photoshop a unei opţiuni de corectare a afirmaţiilor lor e singura soluţie care mai poate schimba ceva”, spune reprezentantul Adobe România.

Astfel, cu viitorul Photoshop declaraţiile piţipoancelor vor putea fi corectate, pe baza mai multor module. O declaraţie poate primi, în funcţie de situaţie, aparenţă ştiinţifică, medicală sau chiar filozofică. „Practic, când vei citi o declaraţie a Biancăi Drăguşanu vei rămâne cu impresia că Heidegger a înviat şi s-a reapucat de scris”, promit cei de la Adobe.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult